Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2021. január 23. szombat, Zelma

Könyvtár

A könyvtárunk a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér tagkönyvtáraként működik. Nagyon sok támogatást kapunk tőlük: az állomány gyarapítása, programok szervezése, foglalkozások megtartása kapcsán.

Folyóirataink is vannak, melyek helyben olvashatóak: Nők lapja, National Geographik, Kertbarát magazin, Praktika, Dörmögő Dömötör, Szivárvány.

 

Programjaink:

  • író-olvasó találkozók
  • Könyvtármozi
  • könyvtári foglalkozások
  • versenyek
  • kézműves programok
  • koncertek

Az állomány száma megközelítőleg 4000 db kötet, amely folyamatosan bővül.

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 10-12 13-16

Kedd: 13-16

Szerda: 13-18

Csütörtök: 10-12 13-16

Péntek: 13-16

 

 Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon