Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. április 25. szerda, Márk

Pér Energia Projekt megvalósítása

Vállalkozási szerződés a TOP-3.2.1-15-GM1-2016-00057 azonosítószámú pályázat keretében "Pér Energia Projekt" megvalósítása - a KBT 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 3-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumok a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/79/per_energetikai_felujitas.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási hatáideje: 2018. április 13. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Bontási jegyzőkönyv:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Bőnyi rendőrgyilkosság - Győrkös István továbbra is állítja: nem ő ölte meg Pálvölgyi PétertGyőr helyett Szombathelyen tárgyalják az emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel vádolt Győrkös István ügyét. A büntetőper szerdán kezdődött, Győrkös továbbra is eltökélten hiszi és képviseli, hogy nem ő ölte meg Pálvögyi Pétert. Az ügyészség mást gondol.Fotókon mutatjuk a Busexpo legtutibb járműveit - megyei Credo-modellektől az új magyar katonabuszigKözép-Európa legjobb busz-seregszemléjén jártunk. A Busexpón csodálatos veteránbuszok is sorakoznak.NB II foci - Tartozás van, pénz és válasz nincs SopronbanSúlyos százezreket várnak a focisták, ráadásul a klub nem csak a játékosainak adós.Áder a klímaváltozásról Mezőörsön: megelőzés fontosabb és olcsóbb, mint a kárenyhítésAz államfő a Magyar Műhely Közhasznú Alapítvány 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen tartott előadást.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon