Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2021. január 19. kedd, Sára

Pér Energia Projekt megvalósítása

Vállalkozási szerződés a TOP-3.2.1-15-GM1-2016-00057 azonosítószámú pályázat keretében "Pér Energia Projekt" megvalósítása - a KBT 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 3-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumok a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/79/per_energetikai_felujitas.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási hatáideje: 2018. április 13. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Bontási jegyzőkönyv:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon