Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. október 24. szerda, Salamon

Pér Energia Projekt megvalósítása

Vállalkozási szerződés a TOP-3.2.1-15-GM1-2016-00057 azonosítószámú pályázat keretében "Pér Energia Projekt" megvalósítása - a KBT 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 3-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumok a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/79/per_energetikai_felujitas.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási hatáideje: 2018. április 13. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Bontási jegyzőkönyv:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


A hosszú hétvége sztárja a második világháborús hajóroncs Vámosszabadinál - fotók, videóTöbb olvasónk is küldött fotókat a hajóról, egyikük pedig azt írja: egymást érték az autók a töltésen, folyamatosan érkeztek az érdeklődök a roncshoz.Győri ´56-os ünnepség: ˝Kiálltak a nemzet mellett˝ - fotókA Bisinger sétányon, Deim Pál Golgota című művénél emlékezett Győr az 1956-os forradalomra és szabadságharcra kedden.Viharos széllel markáns hidegfront érkezikTöbbfelé óránkénti 70-90 kilométeres széllökésekre lehet számítani.Mert ha nincs, akkor el kell végezni a kút utólagos állapotfelmérését és legalizálását.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon