Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. augusztus 20. hétfő

Pér Energia Projekt megvalósítása

Vállalkozási szerződés a TOP-3.2.1-15-GM1-2016-00057 azonosítószámú pályázat keretében "Pér Energia Projekt" megvalósítása - a KBT 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 3-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumok a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/79/per_energetikai_felujitas.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási hatáideje: 2018. április 13. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Bontási jegyzőkönyv:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


A Páneurópai Piknik 29. évfordulójával és Várszegi Asztrik szentmiséjével ünnepel Sopron - fotókVárszegi Asztrik püspök celebrált szentmisét augusztus 20-án Sopronban.Augusztus 20. - Semjén: Szent István szelleme tartja egyben a magyar nemzetet, átadták a Szent István Rend kitüntetésétKatonai tiszteletadás mellett felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen az Országház előtti Kossuth Lajos téren.Figyelem! Az ünnepen sem pihennek a traffipaxok megyénkbenA rendőrök augusztus 20-án, az alábbi helyeken tervezik a sebességmérés végzését.Győzött az ETO és a Gyirmót  - Mutatjuk a megyei csapatokat érintő bajnokságok eredményeit - videó, fotókA Fertőszentmiklós sérülésekre hivatkozva nem állt ki a 2. félidőre a Kapuvár ellen. NB II, NB III és a megyei rangadók programja és eredményei folyamatosan frissítve.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon