Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. június 20. szerda, Rafael

Pér kerékpárforgalmi létesítmény megvalósítása

Közbeszerzés tárgya:

 

Vállalkozási szerződés településen belüli sík terepen haladó közlekedési célú, "C" hálózati szerepű kerékpárforgalmi létesítmény megvalósítására Pér község területén, a műszaki leírás szerint a TOP-3.1.1-15-GM1-2016-00012 projekt keretében - a Kbt. 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 6-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumokat a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/74/per_kerekparut.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási határideje: 2018. április 20. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Kivitelezői vállalkozási szerződés:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Kíváncsi, hogyan épül az új komáromi Duna-híd? Animáción a teljes folyamat! - videóLátványos animáción mutatják be, hogyan építik a hidat, ami a magyar oldali 1-es főutat köti össze a szlovák oldali 63. sz. főúttal.Kamu, hogy lelőtték az eltévedt őzet MosonmagyaróváronNéhány hete egy őzet találtak a mosonmagyaróvári szalézi kápolna udvarán. Bár az esemény alapvetően is szokatlannak mondható, sajnos az a hír terjedt el az egyik internetes közösségi portálon, hogy az állatot lelőtték. A Kisalföld utánajárt a történetnek.A 82-es főúton Győrben és környékén egész nap mérnek a rendőrökTraffipax-infó.Marco Rossi váltja Leekenst a magyar szövetségi kapitányi posztonAz olasz Marco Rossi váltja a belga Georges Leekenst a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon