Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. október 22. hétfő, Előd

Pér kerékpárforgalmi létesítmény megvalósítása

Közbeszerzés tárgya:

 

Vállalkozási szerződés településen belüli sík terepen haladó közlekedési célú, "C" hálózati szerepű kerékpárforgalmi létesítmény megvalósítására Pér község területén, a műszaki leírás szerint a TOP-3.1.1-15-GM1-2016-00012 projekt keretében - a Kbt. 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 6-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumokat a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/74/per_kerekparut.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási határideje: 2018. április 20. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Kivitelezői vállalkozási szerződés:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Megyei foci - Hihetetlen: 25 gólt rúgott a Bajcs - Meglepetés: kikapott a Csorna Sopronban + eredményekGyőzött a Fertőszentmiklós.NB II foci online - Gyirmót-Monor 7-3A gyirmótiak gólzáporos meccsen tartották itthon a három pontot, és ezzel átvették a vezetést az NB II-es tabellán.Tajthy T. gólja döntött az ETO meccsén.Szeles és hidegebb idő jön hétfőtől - Nulla fok is lehetHűvösebb, szelesebb idő várható a jövő héten. Napsütés is lehet, de többször várhatóak záporok is.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon