Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. augusztus 22. szerda, Menyhért

Pér kerékpárforgalmi létesítmény megvalósítása

Közbeszerzés tárgya:

 

Vállalkozási szerződés településen belüli sík terepen haladó közlekedési célú, "C" hálózati szerepű kerékpárforgalmi létesítmény megvalósítására Pér község területén, a műszaki leírás szerint a TOP-3.1.1-15-GM1-2016-00012 projekt keretében - a Kbt. 115. § szerinti eljárás keretében 2018. április 6-án megindításra került.

 

A felhívást az ajánlatkérő közvetlenül küldte meg a felkért ajánlattevők számára, a közbeszerzési dokumentumokat a www.vanin.hu oldalról, az oldalon történő regisztráció után bejelentkezve, a http://vanin.hu/cikk/74/per_kerekparut.html oldalon érhető el és tölthető le közvetlenül.

 

Az ajánlatok beadási határideje: 2018. április 20. 11.00 óraLetölthető dokumentumok:
Ajánlattételi felhívás:
Kivitelezői vállalkozási szerződés:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nyakon csíptek három betörőt, akik megyei ingatlanokban fosztogattak - a kár több mint hatmillió forintTöbbnyire kerti szerszámokat, építőipari és háztartási gépeket vittek el.Balatoni Ebike - mutatjuk a töltőhálózatot azoknak, akik magukat és a biciklijük akkumulátorát is feltöltenékOrszágosan is egyedülálló szolgáltatásként ebike, azaz elektromos kerékpár töltőhálózat indult a Balatonnál a Balatontipp.hu kezdeményezésére és koordinálásával.Senkinek nem hiányzik ez az autó Győrben - egy hónapja áll az út szélén"Egy hónapja áll az 83-as út szélén a Tesco előtt ez az autó. Már kezdik fosztogatni" - írta olvasónk.Másfél hónapig megállási tilalom lesz Győrben a Tihanyi Árpád útonFelújítják az járdát és a kerékpárutat.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon