Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna

Kapcsolat a szülőkkel

Iskolai munkánkban számítunk a szülők támogatására, szeretnénk megnyerni bizalmukat, ezért minden évben szervezünk nyílt napokat, ahol megismerhetik az iskolában folyó munkát. Rendszeresen tartunk fogadóórát, szülői értekezletet.

A fontosabb döntések előtt írásban kérjük ki a véleményüket. Néha szórólapon adunk tájékoztatást az iskola életének egy-egy kérdéséről. A Szülői Munkaközösség részére folyamatos tájékoztatást adunk az iskola eredményeiről, kikérjük véleményüket, a felmerülő problémák megoldását közösen keressük.

Minden év végén elkészítjük az Eredményeink című kiadványt, amelyben bemutatjuk iskola életét, a tanév legfontosabb eredményeit és eseményeit.

Szívesen vesszük és jó szívvel fogadjuk a szülők segítségét az iskola szépítésében, a gyerekek kísérésében, programok szervezésében, versenyekre való “fuvarozásban”, tisztelettel hívjuk és elvárjuk a szülőket az iskola rendezvényeire.

Rendszeresen mérjük a szülők igényeit, elégedettségét. A mérések tapasztalatait igyekszünk beépíteni a mindennapi gyakorlatba.

Hagyománnyá vált a tanév vége felé megrendezésre kerülő Öveges-parti/Családi nap, ahol fellépnek művészeti csoportjaink, és közös szórakozás várja a gyerekeket és a felnőtteket.

 Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon