Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna

Zeneoktatás

Az 1995/96-os tanévtől iskolánkban működik a Harmónia Művészeti Iskola kihelyezett tagozata. Így helyben van lehetősége a gyerekeknek zenét tanulni.

Működik előképző csoport, valamint zeneiskolai osztály. Az elméleti ismeretek mellett hangszeres zenét tanulhatnak a gyerekek: zongorát, furulyát, szintetizátort, gitárt. A képzés az állami zeneiskolai tanterv szerint folyik, a tanulók félévenként vizsgán adnak számot tudásukról. Az iskola növendékei zeneiskolai bizonyítványt kapnak.

A zongorával nem rendelkező gyerekeknek gyakorlási lehetőséget biztosítunk.


 Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon