Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. január 20. szombat, Fábián

Galéria

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő Nagycenk 2017. 12. 12-13.

 

 2017. december 12-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia II. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát. Az iskola lány csapata 3., fiú csapata 2. helyezést ért el. Egyéniben Boldizsár Flóra és Bors Adrián is 3. helyezett lett. 

2017. december 13-án szintén Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk 8 versenyzővel képviseltette magát. Az iskola fiú csapata 2., lány csapata 1. helyezést ért el. A lányok ezzel a nagyszerű eredménnyel ismételten bejutottak az országos döntőbe! Egyéniben Piller Tímea 2., Molnár Flóra 3., Bujáki Dániel 4., Nagy Annabella 5., Tóth Barnabás 5-8. helyezést ért el. 

 

 


Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Kirabolta a postát Győr-Bácsán - Grafika készült az elkövetőről, mutatjuk a képet!A férfi fegyverrel rabolhatta ki a győri postafiókot pénteken. Az elkövetőt továbbra is keresik, most fantomkép készült róla.Földhöz vágta, belerúgott a kecskébe a tolvaj az utcánEgy 39 éves férfi ellen javasolnak vádemelést a budaörsi nyomozók, állatkínzásért és lopásért felelhet.Téli rosszkedv ellen rovatunk bemutatja: egy őrületesen helyes házikó, a magyar értékek szerelmeseinek!Finom napsütés, ízléses népi motívumok és valami elképesztő kilátás a Pannonhalmi Főapátságra. Ja igen. A szóban forgó, már a ragyogó képeken keresztül is "gyógyhatást" sugárzó ház eladó!Indul A Dal - Freddie új szerepben debütál szombat esteMűsorvezetőként mutatkozik be A Dal 2018 színpadán Fehérvári Gábor Alfréd. A győri énekes izgatottan készül az élő adásra, amit a Duna Televízió közvetít. A közmédia dalválasztó show-műsorának győztese képviselheti hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, mint ahogy azt Freddie is tehette két éve.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon