Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika

Galéria

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő Nagycenk 2017. 12. 12-13.

 

 2017. december 12-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia II. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát. Az iskola lány csapata 3., fiú csapata 2. helyezést ért el. Egyéniben Boldizsár Flóra és Bors Adrián is 3. helyezett lett. 

2017. december 13-án szintén Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk 8 versenyzővel képviseltette magát. Az iskola fiú csapata 2., lány csapata 1. helyezést ért el. A lányok ezzel a nagyszerű eredménnyel ismételten bejutottak az országos döntőbe! Egyéniben Piller Tímea 2., Molnár Flóra 3., Bujáki Dániel 4., Nagy Annabella 5., Tóth Barnabás 5-8. helyezést ért el. 

 

 


Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


A tilos ellenére hajtott a vasúti átjáróba, vonattal ütközött össze egy autó Peresztegnél - fotókA szerelvény az autó hátulját érte el.Idén először került kézre a Fertőről hazánk legritkább pocokfaja - fotóKét példányt is elcsíptek.A tűz átterjedt a szomszédos családi ház tetőszerkezetére is.Chip olvasóval keresik az eltévedt kutyák gazdáit PannonhalmánAlig pár hét alatt remek állatvédő elképzelés valósult meg Pannonhalmán. Az állatbarátok az önkormányzat és a közösség támogatásával chip olvasót szereztek be. A helyi jegyző és környékbeli állatorvosok segítségével így mostantól könnyebben megtalálják az elcsatangolt négylábú barátjukért aggódó gazdákat.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon