Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. április 25. szerda, Márk

Galéria

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő Nagycenk 2017. 12. 12-13.

 

 2017. december 12-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia II. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát. Az iskola lány csapata 3., fiú csapata 2. helyezést ért el. Egyéniben Boldizsár Flóra és Bors Adrián is 3. helyezett lett. 

2017. december 13-án szintén Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk 8 versenyzővel képviseltette magát. Az iskola fiú csapata 2., lány csapata 1. helyezést ért el. A lányok ezzel a nagyszerű eredménnyel ismételten bejutottak az országos döntőbe! Egyéniben Piller Tímea 2., Molnár Flóra 3., Bujáki Dániel 4., Nagy Annabella 5., Tóth Barnabás 5-8. helyezést ért el. 

 

 


Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Bőnyi rendőrgyilkosság - Győrkös István továbbra is állítja: nem ő ölte meg Pálvölgyi PétertGyőr helyett Szombathelyen tárgyalják az emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel vádolt Győrkös István ügyét. A büntetőper szerdán kezdődött, Győrkös továbbra is eltökélten hiszi és képviseli, hogy nem ő ölte meg Pálvögyi Pétert. Az ügyészség mást gondol.Fotókon mutatjuk a Busexpo legtutibb járműveit - megyei Credo-modellektől az új magyar katonabuszigKözép-Európa legjobb busz-seregszemléjén jártunk. A Busexpón csodálatos veteránbuszok is sorakoznak.NB II foci - Tartozás van, pénz és válasz nincs SopronbanSúlyos százezreket várnak a focisták, ráadásul a klub nem csak a játékosainak adós.Áder a klímaváltozásról Mezőörsön: megelőzés fontosabb és olcsóbb, mint a kárenyhítésAz államfő a Magyar Műhely Közhasznú Alapítvány 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen tartott előadást.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon