Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. július 17. kedd, Endre

Galéria

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő Nagycenk 2017. 12. 12-13.

 

 2017. december 12-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia II. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát. Az iskola lány csapata 3., fiú csapata 2. helyezést ért el. Egyéniben Boldizsár Flóra és Bors Adrián is 3. helyezett lett. 

2017. december 13-án szintén Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk 8 versenyzővel képviseltette magát. Az iskola fiú csapata 2., lány csapata 1. helyezést ért el. A lányok ezzel a nagyszerű eredménnyel ismételten bejutottak az országos döntőbe! Egyéniben Piller Tímea 2., Molnár Flóra 3., Bujáki Dániel 4., Nagy Annabella 5., Tóth Barnabás 5-8. helyezést ért el. 

 

 


Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Szörnyű tragédia - Maga alá temette a leomló vasbeton a 23 éves munkást MosonmagyaróváronHalálos munkabaleset történt szombaton este hat óra előtt néhány perccel Mosonmagyaróváron, a Mofém-gyár területén. Egy bontásra ítélt vasbeton szerkezet maga alá temetett egy 23 éves pápai fiatalembert.Futsal - Feloszlott a címvédő Rába ETOBiztossá vált, hogy a címvédő és nyolcszoros magyar bajnok Rába ETO nem indul az élvonalbeli futsalbajnokság következő idényében.Habsburg Ferdinánd a legjobb öt között végzett ZandvoortbanAz utolsó magyar király dédunokája két alkalommal is pontszerző helyen végzett a FIA F3 Európa-bajnokság zandvoorti versenyhétvégéjén.Elégetett több száz levelet egy postásként dolgozó diák a társaivalA diák lopott is a rábízott csomagokból.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon