Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. augusztus 15. szombat, Mária

Galéria

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő Nagycenk 2017. 12. 12-13.

 

 2017. december 12-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia II. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát. Az iskola lány csapata 3., fiú csapata 2. helyezést ért el. Egyéniben Boldizsár Flóra és Bors Adrián is 3. helyezett lett. 

2017. december 13-án szintén Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk 8 versenyzővel képviseltette magát. Az iskola fiú csapata 2., lány csapata 1. helyezést ért el. A lányok ezzel a nagyszerű eredménnyel ismételten bejutottak az országos döntőbe! Egyéniben Piller Tímea 2., Molnár Flóra 3., Bujáki Dániel 4., Nagy Annabella 5., Tóth Barnabás 5-8. helyezést ért el. 

 

 


Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon