Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2017. november 22. szerda, Cecília

Önkormányzat

A helyi önkormányzás szabályait, a helyi önkormányzatok feladatait és hatásköreit az 1990. évi LXV. törvény (továbbiakban Ötv.) állapítja meg. A képviselő-testület a helyi viszonyok szabályozása, és a helyi közügyek átfogó kezelése érdekében rendeletet alkot,  működésével, szervezetével, valamint az egyedi ügyek intézésével kapcsolatos döntéseit határozati formában hozza meg.

A képviselő-testület elnöke a polgármester. A testület feladatainak ellátásához kapcsolódóan alpolgármestert, bizottságokat választ, és hivatalt működtet.

Az Ötv. kötelező és önként vállalt önkormányzati feladatok között tesz különbséget, ellátásuk szükséges feltételeként mindkét esetben a teljesítőképességet határozza meg.


ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKEK !!!!


PÉRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL


Képviselő-testület


Bizottságok


Szervezeti struktúra


Pér Község Önkormányzatának 2015. évi Munkaterve


Rendeletek


Helyi adórendeletek


Testületi jegyzőkönyvek


Településrendezési Terv


SZABÁLYZATOK


Működési engedélyek nyilvántartása


Bakony-ér Gyermekjóléti és Családsegítő Intézmény


Nyomtatványok


Törvényességi felügyeletHírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Csirkét boncolnak, videón felelnek a diákok a tanárnő órájánJoós Andrea nem bírta elviselni, hogy a diákjai unják a biológia órát, ezért kitalálta az élménybiológiát. Az Abcúg riportja.Szájtátva csodáljuk a fertődi Esterházy-kastélyról készült 3D-s képetKözel 500 fotóból készítette Németh Krisztián. Forgatható, ráközelíthető.Ez a vonat Győr előtt az Üveghegyen túl és Manhattan külsőn is megállA Szentgotthárd - Budapest vonalon közlekedő IC elég kalandos utat járhat be olvasónk tudósítása szerint.Olcsóbban adja az e-vonatjegyet decembertől a MÁVNagyobb kedvezmény jár decembertől az automatás vásárlásoknál, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeknél is.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon