Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. július 21. szombat, Dániel

Péri hírmondó

Kedves péri, mindszentpusztai és püspökalapi lakosok!


Önkormányzatunk képviselő-testülete nevében őszinte tisztelettel köszöntöm településünk polgárait, és ajánlom szíves figyelmükbe a PÉRI HÍRMONDÓ negyedévente megjelenő írásait. Kiadványunkban szeretnénk megosztani Önökkel közösségünk jelenéről szóló és a jövőjét szolgáló hiteles információinkat.

A folyamatos párbeszéd és véleménynyilvánítás fórumának is szánjuk ezt a lapot, hogy közös bölcsességgel szolgálhassuk lakóhelyünket.
Kérem, fogadják jó szívvel kiadványunkat, az információk birtokában javaslataikkal,
észrevételeikkel vegyenek részt közös dolgaink jobbításában!
Együtt könnyebb!

 

Herold Ádám

Polgármester


A Péri Hírmondó eddig megjelent számai itt tölthetők le!Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Balesetek sora a megye útjain: halálos áldozatot is követelt a péntek - fotókA kisebb-nagyobb, sérüléssel, műszaki kárral járó ütközések mellett történt sajnos halálos karambol is. Összefoglaló a pénteki balesetekről.Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az M85-ös autóúti csomópont közelében történt a baleset.Meghalt egy motoros a 84-es főúton, Nagycenk és Kópháza között - fotókA motoros autóval ütközött, a helyszínen életét vesztette.15 autó gumiját szúrták ki az éj leple alatt, kamerával védezeknek Marcalváros II-nA gumikat a Déry és az Örkény utca sarkán szúrták ki, részben emiatt is helyezték ki itt az új kamerát.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon