Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. augusztus 13. csütörtök, Ipoly

Klubunk 2009. január 23-án alakult meg.

                     Klubvezetői: Hummel János
                     Helyettese: Váli Mihályné
                     Pénztáros: Kamenszky Ágnes

Jelenlegi taglétszámunk 35 fő. Klubfoglalkozásokat kéthetente tartunk előre meghatározott időpontban a Tóth-vendéglőben.
Minden hónap utolsó összejövetelén egy-egy szál virággal köszöntjük a névnapjukat ünneplőket. Márciusban megünnepeltük a nőnapot a Fehér Akác vendéglőben, amiért köszönet Winklerné Magdikának, aki a finom falatokról és a jó műsorról gondoskodott. Áprilisi első összejövetelünkön a férfiakat köszöntöttük.
Nagy Péter, a Pannon Nyugdíjas Szövetség elnöke egészségmegőrző előadást tartott, és készüléke segítségével megmérte az érdeklődők antioxidáns szintjét.
Az első félévi klubfoglalkozások gulyáspartival zárultak a Hummel panzió udvarán, ahol Winklerné Magdika és Hummel János kitűnő házigazdáknak bizonyultak. A jó hangulathoz Németh János zenélése is hozzájárult.
Klubunk tagjai lelkesen részt vettek a falu társadalmi munkáiban:
              ott voltunk a temető takarításánál,
              a 81-es úton a szemétszedésen,

              az iskolai sportpálya virágtartóiba mi ültettük el a virágokat,
              az iskola által szervezett családi nap sikeréhez pogácsával és a gulyásba való csipetkével járultunk hozzá.
Július 18-án kirándultunk Bősre, ahol a helyi Polgármesteri Hivatal megbízottja kalauzolt bennünket. Bemutatta a települést, majd az erőmű rövid történetét meghallgatva megvártunk egy zsilipelést. Utána Lipótra mentünk, ahol ebédeltünk és élveztük a fürdőzést. A kiránduláshoz a Megyei Önkormányzat által meghirdetett pályázaton 10000 forintot nyertünk.
 Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon