Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2017. július 28. péntek, Szabolcs

Hírek

2010.06.23.

Tudatlanság és garázdaság


Hétfő reggelre ismeretlenek összefirkálták a nemrégiben állított Trianoni emlékmű márványlapját. A szövegből és a kiforott írásból kiindulva, tizenévesek tettéről lehet szó.

Nehezen fogja fel az ember, hogy milyen lelkülettel tehet ilyet valaki. A szándékosságot csupán jóindulatból zárom ki. Tettükkel meggyalázták azokat, akik az emlékmű felállításával azon fáradoztak, hogy a péri közösség  tisztelettel emlékezhessen, és akik a magyar  nemzet Trianoni tragédiáját átélték és következményeit máig is átélik.

Az, hogy ilyen gaztett bekövetkezhetett, súlyos hiányosságokra hívja fel a figyelmet.

Véleményem szerint a 'magyar' oktatás-nevelés ügy magasszintű züllesztése, a hamis történelem oktatása, és a szülői nevelő munka rossz iránya mentén kell az okokat keresni.

A mostanság felszínre került tünetekhez hosszú évek (évtizedek) liberális 'agyherélése' vezetett. A tudásban megnyomorított, akarat és cél nélkül ténfergő fiatalok 'jobb' híján tesznek ilyesmit. A profittermelő médiaipar nagy 'sikere' ,hogy az erkölcs ily mértékű fellazítása által elérte a tömegek totális agyhalálát. A felnőtt társadalom önmaga számára kiállított bizonyítványát olvashatja fiataljai viselkedésében. Mélyen magunkba kell nézni, és mielőbb visszatérni arra az útra, melyen egykor apáink jártak! A becsület és alázat, a kölcsönös tisztelet és megbecsülés, az erkölcsös és példamutató mindennapi élet.

Egy szebb és jobb világ, csak ilyen értékek mentén építhető fel.

Kapcsolódó anyagok:

Hírek:

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


EYOF 2017 Győr - 4. nap: Négy magyar érem, bukások tarkították a női kerékpárversenyt - fotókEgy kerékpárost agyrázkódás miatt tartanak kórházban, de többen is megsérültek.Előzés közben autónak ütközött, helikopter vitte kórházba a motorost Rábakecölnél - fotókA motoros védőfelszerelésben közlekedett, de a lába súlyosan roncsolódott az autó kerekétől. Mentőhelikopter szállította kórházba.Veréb fesztivál Csornán, Strandok éjszakája - Mutatjuk a hétvége programjaitGyőrtől Csornán át Komáromig összegyűjtöttük a hétvége programjait.Figyelem! Csőtörés miatt útlezárás GyőrbenVízvezeték javítás miatt lezárták Győrben, a Kandó Kálmán út Győrszentiván felé vezető forgalmi sávját, az Ipar csatorna vonalában.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon