Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2017. május 27. szombat, Hella

Hírek

2010.06.23.

Tudatlanság és garázdaság


Hétfő reggelre ismeretlenek összefirkálták a nemrégiben állított Trianoni emlékmű márványlapját. A szövegből és a kiforott írásból kiindulva, tizenévesek tettéről lehet szó.

Nehezen fogja fel az ember, hogy milyen lelkülettel tehet ilyet valaki. A szándékosságot csupán jóindulatból zárom ki. Tettükkel meggyalázták azokat, akik az emlékmű felállításával azon fáradoztak, hogy a péri közösség  tisztelettel emlékezhessen, és akik a magyar  nemzet Trianoni tragédiáját átélték és következményeit máig is átélik.

Az, hogy ilyen gaztett bekövetkezhetett, súlyos hiányosságokra hívja fel a figyelmet.

Véleményem szerint a 'magyar' oktatás-nevelés ügy magasszintű züllesztése, a hamis történelem oktatása, és a szülői nevelő munka rossz iránya mentén kell az okokat keresni.

A mostanság felszínre került tünetekhez hosszú évek (évtizedek) liberális 'agyherélése' vezetett. A tudásban megnyomorított, akarat és cél nélkül ténfergő fiatalok 'jobb' híján tesznek ilyesmit. A profittermelő médiaipar nagy 'sikere' ,hogy az erkölcs ily mértékű fellazítása által elérte a tömegek totális agyhalálát. A felnőtt társadalom önmaga számára kiállított bizonyítványát olvashatja fiataljai viselkedésében. Mélyen magunkba kell nézni, és mielőbb visszatérni arra az útra, melyen egykor apáink jártak! A becsület és alázat, a kölcsönös tisztelet és megbecsülés, az erkölcsös és példamutató mindennapi élet.

Egy szebb és jobb világ, csak ilyen értékek mentén építhető fel.

Kapcsolódó anyagok:

Hírek:

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Az Audi ETO sztárjaival bográcsoztak a szurkolók Győrben - videó, fotókA háromszoros BL-győztes csapat látta vendégül a zöld-fehér szurkolókat.Botrány! Csecsemőt cigiztet egy magyar férfiNincsenek szavaink erre a tettre.Nyitnak a balatoni strandok - több helyen drágultak a belépők, mutatjuk az árakatBalatonalmáditól Csopakon át Balatonfüredig térképeztük fel a strandokat. Plusz van egy tuti tippünk.Közbeszerzést ír ki a győri önkormányzat a helyi buszközlekedésre - dőlt el a pénteki közgyűlésen.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon