Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2021. január 23. szombat, Zelma

Covid hirdetmény ügyfélfogadásról

                                           Tisztelt Ügyfeleink!

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Péri Közös Önkormányzati Hivatalban a személyes ügyfélfogadás rendje az alábbiak szerint alakul:


Az ügyfélforgalom csökkentése érdekében, kérjük, hogy ügyeik intézése során, elsősorban az online, továbbá a telefonos ügyintézést vegyék igénybe. Az ügyintézők e-mail címei megtalálhatóak községünk honlapján!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hivatal épületében – a szociális védőtávolság megtartása céljából – egyszerre csak korlátozott számú ügyfél tartózkodhat, továbbá az ügyintézés során maszk használata kötelező!


AZ ÉPÜLETBE KIZÁRÓLAG A TITKÁRSÁG FELŐL, AZ HÁTSÓ BEJÁRATON KERESZTÜL, KÉZFERTŐTLENÍTÉST, TOVÁBBÁ LÁZMÉRÉST KÖVETŐEN, MASZKBAN LEHET BELÉPNI!


Kérem Önöket, hogy ügyeik intézése során szíveskedjenek a fent leírtaknak megfelelően eljárni!


Vigyázzunk magunkra és egymásra!


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Pér, 2020. szeptember 22.

 

 

                                                               Dr. Slánicz Katalin
                                                                        jegyző

 


 Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon