Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2021. január 23. szombat, Zelma

FOGORVOSI tájékoztatás 2020. május

Tisztelt Lakosság!

 

A veszélyhelyzet során elrendet egyes egészségügyi intézkedésekről szóló 157/2020. (IV.29.) Kormányrendelet értelmében 2020. május 4. napjától a fogorvosi ellátás már nem csak a sürgősségi ellátásra korlátozódhat.

 

A fentiek értelmében a szakma ajánlásait és irányelveit betartva a mai naptól, azaz 2020. május 4-től ismét a korábbi rendelési időben várjuk a tisztelt pácienseket:

 

Hétfőn: 07.00 - 13.00

 

Kedden: 11.00 - 19.00

 

Csütörtökön: 11.00 - 19.00

 

Kérjük lehetőleg mindig előre egyeztetett időpontra érkezzenek, ez fontos a betegtalálkozások számának csökkentése miatt, valamint az infekciókontroll tökéletes betartása érdekében.

 

Telefonos elérhetőségünk (rendelési időben hívható):

 

06-96/427-629

 

Előre is köszönjük megértésüket és türelmüket, mivel kezdetben a már megkezdett vagy halasztott kezelések folytatását, valamint a fogak gyors romlását okozó eseteket látjuk el. Emiatt bizonyos esetekben valószínűleg csak későbbi időpontokat fogunk tudni adni.


Köszönöm eddigi példás együttműködésüket és kitartásukat!

 

Győr, 2020.05.04.

 

                                              Tisztelettel:

 

 

                                                                                    Dr. Rosta Soma István

                                                                                               fogorvos

 Letölthető dokumentumok:
Tájékoztatás:
Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon