Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2017. április 27. csütörtök, Zita

Hírek

« 1 2 3 »
2008.10.17.

Győri Kommunális Szolgáltató Kft. kihelyezett ügyfélfogadási órái

A Győri Kommunális Szolgáltató Kft. 7 településen teszi lehetővé, hogy a hulladékszállítással kapcsolatos ügyeket helyben intézhessék ügyfeleik. Kihelyezett ügyfélfogadásokat az alábbi településeken tart: Ács, Veszprémvarsány, Tét, Öttevény, Pannonhalma, Somlóvásárhely, Egyházaskesző.
2008.10.06.

Ismét lesz gyermekorvosi kiszállás Péren

Mozgó szakorvosi szolgálat (MSzSz) keretében Dr. Vidonyi Dániel gyermekorvos rendelése helyben a védőnői tanácsadóban 2008. október 16-án (csütörtökön) 11.00 órakor.
2008.10.06.

Védőoltás

Tisztelt Szülők! 2008. október 1-jétől a pneumococcus fertőzés elleni védőoltást a szülő kérésére valamennyi 2 évnél fiatalabb csecsemő- és kisgyermek térítésmentesen megkaphatja.
2008.01.21.

Online repülőtéri információk

2007.12.29.

Horváth Orsolya sikeres szereplése Bécsben

Az osztrák Stiege Kultur Klubmusical énekversenyre több tehetséges magyar versenyző is jelentkezett.
2007.10.12.

Eredményes périek

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Jegesmedvék és delfinek lepték el az eget: ők már biztosan játszanak az első nyereményért!9 hét, 9 nyertes: ez a mottója a Kisalföld és a Frappé közös fotópályázatának. Saját felhőgyárunkba várjuk az Önök fényképeit is. Az első heti nyereményért ők már biztosan versenyben vannak.Drága autók mellett darálják a földet Öttevényen - fotók"A képeken is látni, hogy a 9 milliós autó sincs útban nekik, alatta csak úgy darálják a földet" - írta olvasónk.A RómerKvellén robban először Diggieman új dala Győrben - videóAz idén ötéves RómerKvelle április 28-án és 29-én várja a fesztiválozókat Győrben. Szombaton a Diggieman Live is zenél, új daluk debütál élőben.Műszaki állapota miatt nem engedtek át a hegyeshalmi határon egy magyar iskolabusztA diákokkal teli busz Budapestről indult és Londonba tartott. Súlyos műszaki hiányosságok miatt nem engedtek tovább az osztrák hatóságok.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon