Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2019. szeptember 19. csütörtök, Vilhelmina

Galéria

Öveges bál

Írók és költők találkozója

Fantasztikus élményben lehetett része minden irodalom kedvelő látogatónak, amikor testközelből láthatta és hallhatta a Műhely folyóirat publicistáit. Vendégeink remek hangulattal és néhány tucat folyóirattal ajándékozták meg a résztvevőket.

Pér 770 új facsemetéje

Nőnap a Szimpátia Nyugdíjasklubban

Március 15-i megemlékezés

Az 1848-49 évi magyar szabadságharc megemlékező köszöntőjét Valastyán Mihályné alpolgármester asszonytól hallottuk, majd Bagó Erzsébet felkészítésével az Öveges József Általános Iskola 6.osztályos tanulóinak méltó műsorát láthattuk.

Véradó Bál 2010

III.Hagyományőrző disznóölés 2010

Február 6án több mint 200-an látogattak el a művelődési házba, hogy a III.hagyományőrző disznóölés programján kikapcsolódjanak.

010229002
010229002

Szent Korona Tan

1978. – január 6-án Budapesten, az Országházban az amerikai népet jelképező küldöttség ünnepélyesen visszaadta a Szent Koronát és a koronázási jelvényeket.

Péri csuda

 

Semmering 2010

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon