Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. augusztus 15. szombat, Mária

Galéria

Öveges asztalitenisz kupa

Október 30-án, szombaton 2. alkalommal rendeztük meg az Öveges asztalitenisz kupát, ahol a környező iskolák 3-4. osztályos tanulói mérhették össze asztalitenisz tudásukat. A résztvevők Écs, Győrasszonyfa, Mezőörs, Pér, Táp versenyzői voltak.

Eredmények

Fiúk:

I.  Halász Csaba     Pér

II. Tóth Viktor         Táp

III. Förhécz Máté    Mezőörs

 

Lányok:

  I.  Piller Szilvia          Pér

 II.  Szaló Domonika   Pér

III.  Szaló Ivett           Pér

'56 október 23 - MEGEMLÉKEZÉS

 

A Csodák Palotája utazó kiállításán jártunk a Dunacenterben

 

Önkormányzati alakuló ülés

 

Kézműves foglalkozás az iskolában

Történelmi játszóház

Koncert-Daylight

A péri Öveges József Ált.Isk-ban már hagyomány, hogy koncerttel emlékeznek meg a zenei világnapról. Az idei tanévben a hazai és külföldi egyetemeken végzett fiatal művészekből álló DAYLIGHT QUARTET adott mottójának megfelelő-vonósnégyes könnyedén-élvezetes koncertet a helyi Petőfi Sándor Művelődési Házban. Műsorukon többek között Vivaldi: Négy évszak,Mancini:Pink Panther,Gardel: Egy asszony illata című átdolgozásai is szerepeltek. A rendezvényen megjelentek az iskola diákjai,tanárai, a település zenebarátai is.
 

A sárkányhajót is kipróbáltuk...

 

Kutatók éjszakája

 

Kálvária újraszentelése

A péri kálvária teljes felújítása befejeződött.

A Fájdalmas Szűzanyáról elnevezett Kápolna és a stációk felszentelési ünnepe

2010. szeptember 26-án, vasárnap 14.30 órakor történt.

Újraszentelésére Dr. Várszegi Asztrik főtisztelendő Úr érkezett.
 

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon