Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. június 21. csütörtök, Alajos

Galéria

Pér 770 új facsemetéje

Nőnap a Szimpátia Nyugdíjasklubban

Március 15-i megemlékezés

Az 1848-49 évi magyar szabadságharc megemlékező köszöntőjét Valastyán Mihályné alpolgármester asszonytól hallottuk, majd Bagó Erzsébet felkészítésével az Öveges József Általános Iskola 6.osztályos tanulóinak méltó műsorát láthattuk.

Véradó Bál 2010

III.Hagyományőrző disznóölés 2010

Február 6án több mint 200-an látogattak el a művelődési házba, hogy a III.hagyományőrző disznóölés programján kikapcsolódjanak.

010229002
010229002

Szent Korona Tan

1978. – január 6-án Budapesten, az Országházban az amerikai népet jelképező küldöttség ünnepélyesen visszaadta a Szent Koronát és a koronázási jelvényeket.

Péri csuda

 

Semmering 2010

Általános Iskola

Korcsolyázni voltunk

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Házkutatás lett a közúti ellenőrzésből, 11 embernél találtak drogot Mosonmagyaróváron - videóKábítószer-fogyasztókat és terjesztőket fogtak el a rendőrök.Jön a hidegfront: eső, viharos szél rontja el a strandidőtMost még kitart az igazi nyári idő, de hamarosan markáns hidegfront érkezik kiadós esővel és jelentős lehűléssel.Bombát találtak építkezés közben szerdán Budapesten az Ötvenhatosok terén.Aláírták: költözhet a törvényszék - így néz majd ki a felújított MTESZ-székház GyőrbenA Győri Törvényszék aláírta a Győri Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság új épületének bérleti szerződését.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon