Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2018. február 23. péntek, Alfréda

Galéria

Március 15-i megemlékezés

Az 1848-49 évi magyar szabadságharc megemlékező köszöntőjét Valastyán Mihályné alpolgármester asszonytól hallottuk, majd Bagó Erzsébet felkészítésével az Öveges József Általános Iskola 6.osztályos tanulóinak méltó műsorát láthattuk.

Véradó Bál 2010

III.Hagyományőrző disznóölés 2010

Február 6án több mint 200-an látogattak el a művelődési házba, hogy a III.hagyományőrző disznóölés programján kikapcsolódjanak.

010229002
010229002

Szent Korona Tan

1978. – január 6-án Budapesten, az Országházban az amerikai népet jelképező küldöttség ünnepélyesen visszaadta a Szent Koronát és a koronázási jelvényeket.

Péri csuda

 

Semmering 2010

Általános Iskola

Korcsolyázni voltunk

Iskolaváró foglakozás

 

Felsős farsang

 

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Rosszul lett egy képviselő a közgyűlésen SopronbanAzonnal a segítségére siettek, újra kellett éleszteni.Így lett olimpiai bajnok a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó - VIDEÓEz Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérme, parádés futammal nyert a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba összeállítású csapat.A változás pénteken a déli órákban lép érvénybe.Hat új Credo-buszt állít csatasorba az ÉNYKK megyénkbenMárciustól összesen 35 új Credóval bővül a közlekedési társaság flottája.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon