Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2019. szeptember 19. csütörtök, Vilhelmina

Galéria

Sítábor 2011 -Annaberg

 

KettleBell

 

Falusi disznóvágás

 

Kézműves foglalkozás újra

A győri Gyermekek Háza képzett kézművesei, Kóbor Alida és Lulity Andrea vezetésével mécsest, legyezőt, farsangi képet készítettünk.

Alsós farsang

 

Digitális tábla

2011. 02. 04-én került sor a TIOP pályázat keretében beszerzett informatikai eszközök ünnepélyes átadására. Iskolánk 15 db számítógéppel, 4 db tantermi csomaggal: digitális tábla, laptop, projektor, lett gazdagabb.

Történelmi játszóház

A 3. osztályosok a Gyermekek Házában Történelmi Játzóházban voltak, ahol kézműves foglalkozáson vettek részt.

2011 a Kémia éve

A Kémia Nemzetközi Éve alkalmából iskolánk is kísérleti bemutatót tartott a felsős diákoknak, melyet a 7-8. osztályos tanulók, tanáruk Csordás Gáborné vezetésével mutattak be.

Szánkózás Semmeringen

 2011. 01. 22-én az iskola szervezésében szülők és gyerekek egy csodálatos napot tölthettek a hófödte hegycsúcsok között. A téli sportok szerelmesei szánkóztak, síeltek, snowboardoztak. Mindenki nagyon jól érezte magát. A szülők és a gyerekek nevében is köszönet a szervezésért és a lehetőségért az iskola vezetőségének.

 

Szülői Munkaközösség

Idősek világnapja

 

 

Óbecsei István


Szeressétek az öregeket

-részlet-


Nagyon szépen kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.
A reszkető kezű ősz apákat,
A hajlott hátú jó anyákat...
A ráncos és eres kezeket,
Az elszürkült sápadt szemeket...
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.

 


Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon