Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2020. január 17. péntek, Antal

Galéria

Épül az iskola játszótere II. Famunkák

Bali Balázs szili vállalkozó és munkatársai megépítették a 6 hintát és 1 csúszdát tartalmazó iskolai játszóteret, melynek használatba vételére kb. 2 hét múlva kerülhet sor.

Mobilis

Iskolánk 7. osztályos tanulói meglátogatták a Mobilis Interaktív Kiállítási Központot. A látottak, hallottak mindenkinek nagyon tetszettek.Gyermekeink sokat tanultak e néhány óra alatt. Ezt az élményforrást mindenkinek ajánljuk!

Épül az iskola játszótere I. Földmunkák

Gergály Sándor, Biliczki József helyi vállalkozók Sebestyén István segítségével előkészítették a játszótér felállításához kijelölt területet. A borításhoz szükséges homokot és annak szállítását Horváth Tivadar biztosította. Köszönjük önzetlen segítségüket!

Alsós farsang

Megemlékezés Öveges József születésnapjáról

 

Kézműves foglalkozás

 

Öveges- kupa

Iskolánk hagyományaihoz híven az idei tanévben is - 2011. 10. 15.- megrendezte asztalitenisz sportágban versenyét, melynek célja a sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása a II. korcsoport számára. Tanulóinkon kívül Mezőörs, Győrság, Ravazd, Győrasszonyfa- Tápszentmiklós és Pannonhalma sportszerető diákjai vettek részt rendezvényünkön.

A verseny eredménye:

 

 

Lányok                                      Fiúk

            

1. Piller Szilvia         Pér             1. Kardos Krisztofer    Pér

2. Horváth Rozi       Pér             2. Fáczán Attila           Pér

3. Szaló Dominika   Pér             3. Sárközi Szabolcs     Pér

 

 

Köszönjük a felkészítő, kísérő pedagógusok, szülők segítségét.

Megemlékezés az Aradi Vértanúkról

 Iskolánkban évek óta hagyomány, hogy október 6-án akadályversennyel, bográcsozással emlékezünk az Aradi vértanúkra. Köszönjük a szülők segítségét!

Győri Ütőegyüttes koncertje

 Iskolánkban már több éve megemlékezünk a zene világnapjáról. Ebben az évben a Győri Ütőegyüttes koncertjét láthattuk, ahol tanulóink érdekes hangszerekkel találkozhattak, illetve próbálhatták ki azokat.

Vadvirág óvoda névadó és Mihály napi vásár

 

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon