Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2019. december 7. szombat, Ambrus

Galéria

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő IV. korcsoport

 2018. december 19-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát.  Lány és fiú csapatunk egyaránt  1. helyezést ért el, ezzel jogot szereztek arra, hogy ismételten képviseljék iskolánkat, megyénket az országos döntőn, Karcagon. Egyéniben Molnár Flóra 2., Nagy Annabella és Tóth Barnabás 3., Csete Ádám és Kormos Márk 5-8., Nyéki Máté, Darázsdi Kata, Molnár Liza 9-16. helyezett lett. Remek hozzáállás, kitűnő felkészítés! Gratulálunk! Büszkék vagyunk rátok!


Megemlékezés névadónk, Öveges József születésnapjáról.

Halloween - parti

  

Boszorkányok, vámpírok, szellemek és fekete macskák lepték el a Péri Öveges József Általános Iskolát az őszi szünet előtti délutánon. Az iskola angol szakkörösei az angolszász ünnep alkalmából rendezték meg a már hagyománynak számító  halloween- partit. Volt rémségek versenye, horror cukor, tökfaragás. Mindenki lelkesen készült. Ez a délután a vidámságról szólt, ugyanakkor megismerkedhettek a gyerekek más országok hagyományaival is.

 

Egészségnap, főzés

Balaton 2018

Balaton 2017

Katonai pályaorientációs nap

 

Családi egészség és sportnap

SNI ügyességi verseny

 Iskolánkban április utolsó hetében tartottuk az immár 20. alkalommal megrendezett Öveges-napok keretében a sajátos nevelési igényű tanulók ügyességi versenyét. A csapatok vidám hangulatban, játékos feladatok keretében mérkőzhettek meg egymással. A vetélkedőn az 1. helyezést a kisbajcsi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata szerezte meg. A helyi csapat 2. helyezést, a tápszentmiklósi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola csapata 3. helyezést, a töltéstavai Fiáth János Általános Iskola csapata 4. helyezést ért el.

KÉZ-SZÍN-TÁR

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon