Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2021. január 16. szombat, Gusztáv

Galéria

Farsang

Iskolaváró foglalkozás

Öveges -bál 2019. 02. 16.

 Köszönjük támogatóink és a Szülői Munkaközösség tagjainak munkáját, segítségét!

 

Támogatóink:

 

Vaskakas Bábszínház

Ugripark- Győr

Sly Fit- Pannonhalma

E-kart Ring- Győrújbarát

Rába Quelle -Győr

Famulus Hotel -Győr

Imi -Gumi Kft. -Pér

Szabó ABC -Pér

Hummel János -Pér

Winkler Józsefné -Pér

Rábakész Kft. Jankó István-Győr

Győri Nemzetii Színház -Győr

Dimenzió TSK, Futó Károly -Győr

Somogyi Kft. -Győr

Jakab Lajos -Győr

 

Köszönet a fotókért Vasics Jánosnak!

 

 

Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő Karcag 2019. 02. 15-16.

 

 Eredményeink:

 

III-IV. korcsoport lány:

Öveges -Izsó Miklós Ált. Isk. 1-2

Öveges -Újpesti Szűcs Sándor Ált. Isk. 3-0

Öveges -Reményik Sándor Ált Isk. 1-2

 

Helyezésünk: 9-12. hely

 

 III-IV. korcsoport fiú: 

Öveges -Szlovák Ált. Isk 0-3

Öveges -Balatonendrédi Ált. Isk. 1-2

 

 Helyezésünk: 13-18. hely

 

 

 

 

Iskolaváró foglalkozások

 A leendő első osztályosoknak iskolaváró foglalkozásokat szervezünk, melyre szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő óvodásokat!

 

A következő foglalkozás időpontja 02. 19-én lesz, majd 03. 05-én.

Az utolsó április végén várható a beiratkozás után.

Mindegyik foglalkozás kezdési ideje 13.00.

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő II. korcsoport

 2018. december 18-án Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia II. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk 8 fős csapattal képviseltette magát. Lány és fiú csapatunk egyaránt  2. helyezést ért el. Egyéniben Joósz Kira 3., Kolonics Zselyke 4., Juhász Izabella 5., Nagy Júlia 6., Bors Adrián 5., Molnár Zalán, Kustos Gellért, Egyed Noel 6-11. helyezett lett. Remek hozzáállás, kitűnő felkészítés! Gratulálunk! Büszkék vagyunk rátok!

 

Asztalitenisz Diákolimpia Megyei Döntő IV. korcsoport

 2018. december 19-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia IV. korcsoportos Megyei Döntőjét, ahol iskolánk népes csapattal képviseltette magát.  Lány és fiú csapatunk egyaránt  1. helyezést ért el, ezzel jogot szereztek arra, hogy ismételten képviseljék iskolánkat, megyénket az országos döntőn, Karcagon. Egyéniben Molnár Flóra 2., Nagy Annabella és Tóth Barnabás 3., Csete Ádám és Kormos Márk 5-8., Nyéki Máté, Darázsdi Kata, Molnár Liza 9-16. helyezett lett. Remek hozzáállás, kitűnő felkészítés! Gratulálunk! Büszkék vagyunk rátok!


Megemlékezés névadónk, Öveges József születésnapjáról.

Halloween - parti

  

Boszorkányok, vámpírok, szellemek és fekete macskák lepték el a Péri Öveges József Általános Iskolát az őszi szünet előtti délutánon. Az iskola angol szakkörösei az angolszász ünnep alkalmából rendezték meg a már hagyománynak számító  halloween- partit. Volt rémségek versenye, horror cukor, tökfaragás. Mindenki lelkesen készült. Ez a délután a vidámságról szólt, ugyanakkor megismerkedhettek a gyerekek más országok hagyományaival is.

 

Egészségnap, főzés

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon