Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2021. január 19. kedd, Sára

Hírek

2020.06.29.

SZAKMAI ELŐREHALADÁS - „ÚJ BÖLCSŐDE LÉTESÍTÉSE PÉREN” - TOP-1.4.1.-16-GM1-2019-00009


Pér Község Önkormányzata (Pér, József Attila u. 2.) a „Új bölcsőde létesítése Péren” című TOP-1.4.1.-16-GM1-2019-00009 kódszámú pályázata a TOP1.4.1-19 kódszámú Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése” című és „TOP-1.4.1-19” kódszámú felhívás alapján valósítja meg a nevezett projektet.
A projekt átfogó célja a TOP célkitűzésekkel és a TOP-1.4.1-19 pályázati felhívásban foglaltakkal a foglalkoztatási helyzet javítása a kisgyermekes szülők munkaerő-piaci részvételének támogatásával, a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítése, a családok segítése a gyermekellátási szolgáltatások fejlesztése által. A pályázat a 3 éves kor alatti gyermekek napközbeni elhelyezését, a Gyermekvédelmi törvény által nevesített gyermekjóléti alapellátások köréből a gyermekek napközbeni ellátását szolgáló új bölcsődék létesítését, már működő bölcsődék infrastrukturális feltételeinek javítását, a bölcsődei szolgáltatások fejlesztését és új férőhelyek létesítését célozza. 1. mérföldkő: A projekt előkészítési dokumentáció teljes körű teljesítése. Teljesül a kivitelezés megkezdéséhez szükséges összes, tervkészítésre vonatkozó jogszabályi elvárás, a szükséges hatósági engedélyezési folyamatok lezárásával együtt. 2. mérföldkő: Közbeszerzés lefolytatása – közbeszezrési eljárás eredményes, vállalkozói szerződést megkötésre került. A projekt a tervezett ütem szerint halad. A nyilvánosság aktuális elemeit teljesítettük. A porjektmenedzsment a tervezett ütemben végzi feladatát.

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Nem hiszi majd el, miket lopnak Győr-Révfaluban - fotókNem az évszázad bűntényéről beszélünk, de az elgondolkodtató, mi visz arra egyeseket, hogy kiássanak épphogy gyökeret eresztett növényeket éjszaka. Révfaluban ez a kicsinyes lopás többször előfordult az utóbbi időben.Központban a hallgató: nagyívű projekt segíti az oktatás fejlesztését a győri egyetemenA mesterséges intelligencia és a 3D virtuális oktatási terek is szerepet kapnak a Széchenyi István Egyetemen annak érdekében, hogy csökkenjen a főleg műszaki képzésekre Európa-szerte jellemző hallgatói lemorzsolódás. Több mint száz oktató és munkatárs dolgozik az ezt is segítő 1,2 milliárd forint költségvetésű projekten, amelyről kedden tartottak tájékoztatót.A fiatal tartózkodási helye jelenleg ismeretlen.Íme, az Audi, az Italdesign és az Airbus közös személyszállító drónja - fotókA POP.UP Next az Amszterdami Drónhét elnevezésű kiállításon mutatták be kedden.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon