Főoldal E-mail www.per.hu
Mindszentpuszta, Püspökalap és Pér települések információs oldala.
2017. április 27. csütörtök, Zita

Hírek

2017.03.07.

Ifjú Fizikusok/Fifikusok Találkozója


 Ifjú Fizikusok/ Fifikusok Találkozója

 

A Péri Öveges József Általános Iskola 2017.április 28-án (pénteken) rendezi meg immár 19. alkalommal az Ifjú Fizikusok (egyéni verseny), 9. alkalommal az Ifjú Fifikusok Találkozóját (csapatverseny –3 fő).

Az egyéni versenyzőknek (iskolánként max. 2 fő) 2 feladatot kell teljesíteniük:

1. feladat: Egy kísérő pedagógus által bemutatott kísérlet elemzése.

2. feladat: Kísérletbemutatás: 5-6 perc áll a rendelkezésükre, hogy bemutassanak, elmagyarázzanak 1-1 jelenséget az általuk elkészített kísérleti eszközökkel.

A felkészüléshez ajánljuk Öveges József könyveit.

A csapatverseny résztvevői játékos, gondolkodtató elméleti és gyakorlati feladatokat oldanak meg.

Nevezni lehet 2017. április 12-ig írásban az iskola címére küldött e-mailben (oveges.per@gmail.com), illetve a honlapról letöltött nevezési lap visszaküldésével. (www. per.hu)

Érdeklődni lehet a 96/559-250, 96/559-251 telefonszámokon Krammer Melindánál és Szelecz Lászlónál


Péri Öveges József Általános Iskola

9099 Pér, Szent Imre u. 7.

Tel: 96/559-250

Fax: 96/559-259

 

Letölthető dokumentumok:

Hírlevél
Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:


Jegesmedvék és delfinek lepték el az eget: ők már biztosan játszanak az első nyereményért!9 hét, 9 nyertes: ez a mottója a Kisalföld és a Frappé közös fotópályázatának. Saját felhőgyárunkba várjuk az Önök fényképeit is. Az első heti nyereményért ők már biztosan versenyben vannak.Drága autók mellett darálják a földet Öttevényen - fotók"A képeken is látni, hogy a 9 milliós autó sincs útban nekik, alatta csak úgy darálják a földet" - írta olvasónk.A RómerKvellén robban először Diggieman új dala Győrben - videóAz idén ötéves RómerKvelle április 28-án és 29-én várja a fesztiválozókat Győrben. Szombaton a Diggieman Live is zenél, új daluk debütál élőben.Műszaki állapota miatt nem engedtek át a hegyeshalmi határon egy magyar iskolabusztA diákokkal teli busz Budapestről indult és Londonba tartott. Súlyos műszaki hiányosságok miatt nem engedtek tovább az osztrák hatóságok.
forrás: kisalfold.hu - A címoldalon